Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

«Τελικός» με Πουέρτο Ρίκο για την Εθνική Ελλάδας!!

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα επιχειρήσει να κάνει κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο η Εθνική Ελλάδας.
Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δίνουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (05/07, 03.00, ΕΤ1) τον πρώτο «τελικό» στο Καράκας, κόντρα στο επικίνδυνο συγκρότημα του Φλορ Μελέντεζ. Η προϊστορία είναι υπέρ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στα παρκέ της Βενεζουέλας, προκειμένου οι Έλληνες διεθνείς να «κλειδώσουν» την πρωτιά του Α’ Ομίλου και να πέσουν με αντίπαλο χαμηλότερου βεληνεκούς στο χιαστί νοκ άουτ προημιτελικό, με το δεύτερο του Β’ Ομίλου.
Η Εθνική Ανδρών επιβλήθηκε στην πρεμιέρα της Ιορδανίας. Το ίδιο έκανε τα ξημερώματα (04/07) και το Πουέρτο Ρίκο. Η προετοιμασία των παικτών του Ηλία Ζούρου ολοκληρώθηκε χθες (03/07) χωρίς προβλήματα, αφού το παρών έδωσε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα. Συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης ζήτησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός από τους διεθνείς, που γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν κόντρα στους Πορτορικανούς, αλλά αισιοδοξούν για το θετικό αποτέλεσμα.
Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του προολυμπιακού τουρνουά:
18.30 (Δ’ Όμιλος) Νέα Ζηλανδία - Αγκόλα
21.00 (Γ’ Όμιλος) Δομινικανή Δημοκρατία - Ρωσία
00.30 (Β’ Όμιλος) Λιθουανία - Νιγηρία
03.00 (Α’ Όμιλος) Πουέρτο Ρίκο - Ελλάδα


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: