Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

«Ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

Αρχικά αναφέρθηκε πως βρίσκεται σε στάση αναμονής και περιμένει να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο Ηρακλής: «Είμαστε σε μια στάση αναμονής. Μέσα από τα ραντεβού που έγιναν την άλλη εβδομάδα θα είναι γνωστή η κατηγορία που θα παίξουμε. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Το θέμα είναι πως θα στήσουμε την ομάδα για να είναι όπως την ονειρευόμαστε και όπως την θέλει ο κόσμος σε όποια κατηγορία και αν είναι» και συνέχισε επισημαίνοντας τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα έχουν κίνητρο και για τη Β? Εθνική . Οι νεαροί παίκτες είναι ένας αστάθμητος παράγοντας και μπορεί να καθυστερήσουμε. Με την απόκτησης του Φιρινίδη δείξαμε ότι θέλουμε να έχουμε παίκτες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ομάδας».

Για τα ονόματα που ακούγονται όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Συζητάμε με πολλούς ποδοσφαιριστές. Το να συζητά ο Ηρακλής με αυτούς είναι ωφέλιμο για τους ίδιους. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι τύπου Σούπερλιγκ. Είναι άδικο να λέμε ότι ο Ηρακλής είναι ομάδα Γ Εθνικής» και πρόσθεσε για τις δηλώσεις του Κανακούδη που αναφέρθηκε πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη Football League 2:

«Δεν θα σταθώ κάπου γιατί δεν θέλω κανείς να εκμεταλλευτεί το όνομα του Ηρακλή. Μέσα από τα λόγια κάποιων μπορούμε να καταλάβουμε τις προθέσεις τους».

Για τον σχεδιασμό που έχει συσταθεί: «Με βάση την οικονομική κρίση που υπάρχει και με βάση του ονόματος του Ηρακλή για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ένα όνειρο ζωής να αγωνιστεί σε εμάς. Εμείς δεν βιαζόμαστε, υπάρχει ένα πλάνο. Ακόμη γίνονται παιχνίδια στην Γ Εθνική και δεν ξέρουμε ακόμη το πρόγραμμα».

Για την πίεση που υπάρχει σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής: «Ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Όλοι είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Είναι πίεση ευεργετική αυτή. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να απολαύσουν αυτήν την πίεση. Θα γίνει και ψυχολογική προετοιμασία.

Ο συγκεκριμένο κόσμος έχει δει ποδοσφαιρική ποιότητα και θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε μέσα από τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Θα πρέπει να θεωρήσουμε τον εαυτό μας υπεύθυνο για ότι και να γίνει. Είναι ευκαιρία και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που να δρα και όχι να αντιδρά. Θα πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση για να καταφέρουμε τον στόχο μας».

Στον επίλογό του έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Αυτός ο κόσμος δεν άξιζε όλη αυτή την συμπεριφορά. Όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό μας και αυτό είναι μια ανταμοιβή. Θα γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να απαλύνουμε την αγανάκτηση που υπάρχει. Από την πρώτη μέρα θα κάνουμε κατάθεση ψυχής».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: