Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Στον ΠΑΣ Γιάννινα και επίσημα ο Κωστάκης!!

Με κάθε επισημότητα αποτελεί παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα ο Χάρης Κωστάκης, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ηπείρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για ένα χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Κωστάκη»
«Τιμή να αγωνίζομαι στον ΠΑΣ»
Ο νεαρός άσος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της καριέρας του στον ΠΑΣ και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ. «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τον Προπονητή κ. Χριστόπουλο που με επέλεξαν. Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΣ, κάτι το οποίο επιθυμούσα από μικρό παιδί και τώρα ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Δεν έχω να πω πολλά, θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα», ήταν τα λόγια του».
Ποιος είναι
O Xάρης Kωστάκης, γεννήθηκε στις 12 Iουλίου του 1990 στα Iωάννινα και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού χαφ. Ξεκίνησε στις τοπικές ακαδημίες του AO Γιάννινα και των Eλπίδων Iωαννίνων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ (2005-2006), της Ζεεμπούργκια (2006-2007) και της Τέλσταρ (2007-2009), ενώ το 2009 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού. Επίσης, πέρασε από την κυπελλούχο Τσεχίας, Μλάντα Μπόλεσλαβ, ενώ τελευταίος σταθμός στην μέχρι στιγμής καριέρα του ήταν ο Ηρακλής, με τον οποίο είχε μια καλή χρονιά. Τέλος, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων και Παίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: