Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Καλή η εκδίκηση, αλλά ο Αρης;

Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Κοινωνία Μελών Αρη δεν εξέπληξε κανέναν. Αλλωστε ψήφισαν μόνο 1.129 άτομα. Και στους επτά που θα αποτελέσουν την επόμενη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Αρη είναι οι Ματθαίου, Δεσύπρης, Σκόρδας και Ζουμπουρίδης. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Καλή η εκδίκηση, αλλά ο Αρης;
Και οι τέσσερις είχαν μείνει εκτός διοίκησης, ενώ δεν έχει ξεχαστεί ο τρόπος που οι πρώην κολλητοί και στενοί συνεργάτες Κόντης, Αθανασιάδης, Γρανούζης κ.λπ. είχαν θέσει εκτός οικογένειας Αρη τον τέως πρόεδρο Λάμπρο Σκόρδα. Από τότε άρχισε ένας λυσσαλέος πόλεμος, με τον τέως να δημιουργεί εφημερίδα και ραδιόφωνο και να ξεκινά μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία ανατροπής τους.
Και προχθές ήρθε η ώρα της γλυκιάς εκδίκησης. Με τον Σκόρδα να επιστρέφει και εκείνους που τον έθεσαν εκτός Αρη να είναι σήμερα παρελθόν, όπως και ο πρώην πρόεδρος του «Super 3» Γιάννης Σαουρίδης.
Η εκδίκηση, λένε, είναι ένα φαγητό που τρώγεται κρύο και ήρθε η στιγμή που ο Σκόρδας και οι υπόλοιποι επέστρεψαν στην Κοινωνία Μελών Αρη. Καλή, όμως, η εκδίκηση και φαντάζομαι ότι ο ίδιος ο Σκόρδας, όπως και ο Ζουμπουρίδης που τον έθεσαν εκτός Αρη, όπως και ο Ματθαίου που υπέστη (και από τον Σκόρδα) το ίδιο, αλλά και ο Δεσύπρης που επιχείρησε ηρωική έξοδο μόλις λίγο καιρό πριν αισθάνονται μία ικανοποίηση.
Ο Αρης, όμως, τι γίνεται; Ποιος είναι εκείνος (εκτός εκείνων που ψήφισαν) που πιστεύει ότι ο Αρης θα έχει ένα καλύτερο αύριο; Και το λέω αυτό διότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εκλέχθηκαν αποτελούσαν τη διοίκηση που ανέλαβε τον Αρη με μηδενισμένο ταμείο και σήμερα αντιμετωπίζει χρέη που φτάνουν περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Ποτέ τους δεν έδωσαν καμία εξήγηση γι' αυτό. Και ο ανώνυμος Αρειανός, που έδινε από το υστέρημά του για να αγοράσει διαρκείας, παρακολουθούσε μία άνευ προηγουμένου λυσσαλέα κόντρα ανάμεσα στους νυν και στους πρώην, με τον έναν να τα ρίχνει στον άλλον. Και από προχθές επέστρεψαν για να διοικήσουν την Κοινωνία Μελών Αρη. Υπάρχει, βέβαια, και μία σημαντική λεπτομέρεια. Οτι δεν πήραν τη θέση που τους φέρνει στη διοίκηση της ΚΜΑ από μόνοι τους. Τους ψήφισαν τα ίδια τα μέλη του Αρη.
Δεν αξίζει να κάνει κανένας σχόλιο παρά μόνο (εάν υπάρχει βίντεο) να προβληθεί στους οπαδούς του Αρη η ιστορική εκείνη γενική συνέλευση της Λέσχης στη διάρκεια της οποίας καθαιρέθηκε ο Σκόρδας. Και να θυμηθεί ο κόσμος του Αρη τι είχε ειπωθεί τότε απ' όλους. Νυν και πρώην. Και θα αντιληφθεί εάν υπάρχει αύριο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: