Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

"Νίκο, πάρε ομπρέλα"!!

Ο Κώστας Βασιλειάδης προέτρεψε τον Νίκο Ζήση να αγοράσει ομπρέλα, εν όψει Μπιλμπάο. Ο διεθνής παίκτης εμφανίστηκε έτοιμος να ξεναγήσει τον νέο του συμπαίκτη στη βασκική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τους υπόλοιπους διεθνείς παίκτες.
"Νίκο, πάρε ομπρέλα"!
Αρχικά, ο Βασιλειάδης τόνισε στην σελίδα της Εθνικής ανδρών στο Facebook: «Έχω βαρεθεί να είμαι με τον Δημήτρη τον Μαυροειδή στο ίδιο δωμάτιο! Είμαστε μαζί και στην Ισπανία δύο χρόνια. Και με τον Φώτση, έχει τύχει να ήμουν συγκάτοικος. Ο Φώτσης πάντα λέει τα δικά του αλλά είναι πολύ καλό παιδί! Με τον Μπουρούση ήμουν στο ίδιο δωμάτιο όταν ήμασταν στον Ολυμπιακό. Το κακό με εκείνον είναι πολλές φορές ζητά πράγματα και αναγκάζεται ο άλλος να τα κάνει».
Σχετικά με τον Ζήση και τη μετεγγραφή του στη Μπιλμπάο τόνισε: «Στον Νίκο Ζήση που θα έρθει στο Μπιλμπάο έχω να του προτείνω να πάει οπωσδήποτε σε εστιατόριο και να φάει φιλέτο ταύρου! Το καλό είναι πως η θάλασσα είναι κοντά, έχει πολλά όμορφα μέρη και επίσης θα του έλεγα να αγοράσει μια ομπρέλα γιατί θα την χρειαστεί για τουλάχιστον 7 μήνες τον χρόνο».
Τέλος, ο Βασιλειάδης υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε τα παιδιά που ακολουθούν την σελίδα της Εθνικής στο facebook».

Δεν υπάρχουν σχόλια: