Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τέσσερις «πόλοι» για την προεδρία!!

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά η πρώτη, αλλά και κρίσιμη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ούτως ώστε να υπάρξει η συγκρότηση του σε σώμα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή κι αν δεν αλλάξει κάτι σε… απίθανο βαθμό μέχρι και σήμερα, θα υπάρξουν τέσσερις υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την προεδρία του Φορέα.
Εκτός από τη θέση του προέδρου φυσικά, η συνεδρίαση θα περιλαμβάνει και την ψηφοφορία για τις υποψηφιότητες που θα τεθούν και για τις υπόλοιπες θέσεις (αντιπροέδρου και του γενικού γραμματέα). Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι λίγο-πολύ γνωστή, αφού στη διάρκεια της, τα επτά νέα μέλη θα κάνουν γνωστό το ποιοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την προεδρία. Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι πρώτοι θα κριθούν από τα υπόλοιπα μέλη. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες, τα τέσσερα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου που προτίθενται να διεκδικήσουν την προεδρία είναι τα εξής:

-Ο Τάσος Δεσύπρης, που θεωρείται το φαβορί και δεν έχει κρύψει στο προηγούμενο διάστημα ακόμη και δημοσίως ότι προτίθεται να προσφέρει από το νευραλγικό πόστο του προέδρου της Κοινωνίας.

-Ο Άγγελος Γρόλλιος, που αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Δευτέρας και έστειλε και χθες μήνυμα μέσω του «Metropolis» για ενότητα από όλες τις πλευρές.

-Ο Νικήτας Ματθαίου, που έχει εκφράσει τη θέληση του να επανέλθει μετά από μερικά χρόνια στην προεδρία της ΠΑΕ, στη θέση του προέδρου της Κοινωνίας, προκειμένου να υπάρξει έλεγχος σε βάθος για τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων.

-Τέλος, ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος επανήλθε δυναμικά στα κοινά του συλλόγου και δεν έχει κρύψει σε καμία περίπτωση ακόμη και μέσω των ραδιοφωνικών του εκπομπών πως προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.

Τα υπόλοιπα τρία μέλη του νέου Δ.Σ. είναι οι Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Αριστοτέλης Ναούμ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, που δεν δείχνουν τουλάχιστον προς το παρόν διατεθειμένοι να θέσουν υποψηφιότητα για την προεδρία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: