Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κρίσιμα ματς για την άνοδο στη Football League!

Οικονόμος Τσαριτσάνης και Πανηλειακός υποδέχονται Ζάκυνθο και Νίκη Βόλου αντίστοιχα στα ματς για την πέμπτη αγωνιστική των play off ανόδου στη Football League.
Με νίκη της Νίκης Βόλου επί του Πανηλειακού και ήττα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, η πρώτη είναι αυτή που παίρνει το «εισιτήριο» για την άνοδο.
Σε διαφορετική περίπτωση, τα πάντα θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική, με τον Πανηλειακό να έχει ελπίδες ανόδου αν πάρει τους τρεις βαθμούς εναντίον της Νίκης.
Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΑΠΣ Ζάκυνθος («Γ. Μητσιμπόνας», 18:30)
Διαιτητής: Φώτης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος, Φίλος (Ευβοίας)
Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους για να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στο Βόλο απέναντι στη Νίκη την τελευταία αγωνιστική. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Καλτέκης είναι πολλά και αφορούν τους τιμωρημένους Μπανούση, Παπαϊωάννου, Λέεβναϊτς, Κουλτσιάκη και τους τραυματίες Πούτα, Νούσια, Κορομπίλια, αλλά και του Γασπαράτου. Ωστόσο, οι «πράσινοι» θα έχουν στη διάθεσή τους στον Νικούλη που επιστρέφει από τιμωρία.
Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι αφού δεν έχουν μαθηματικές ελπίδες ανόδου, βρισκόμενοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στα πλάνα του Ζόραν Γέφτοβιτς συμπεριλαμβάνεται ο Κυπαρίσσης, αλλά θα απουσιάσουν οι Τσιριγώτης και Λιβέρης που είναι τιμωρημένοι και οι Τσάνης και Μπάστας για επαγγελματικούς λόγους. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Κωστάκη.
Πανηλειακός - Νίκη Βόλου («Δημ. Πύργου», 18:30)
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπακύπης (Μακεδονίας), Κύφος (Πιερίας)
Να κρατηθούν ζωντανοί στο «κυνήγι» της ανόδου θα επιδιώξουν οι γηπεδούχοι, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Θεσσαλούς. Αν τα καταφέρουν θα είναι η πρώτη τους νίκη, με τον Σωτήρη Αντωνίου να υπολογίζει τους Τομαρά, Κολόκα και Χιντζίδη. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Σωτηρόπουλου, ενώ απόντες θα είναι οι τραυματίες Κυριακίδης και Αντωνίου και ο αποχωρήσαντας Λώττας.
Οι τρεις βαθμοί επί των Ηλίων μπορεί να φέρουν την απευθείας άνοδο στη Νίκη σε περίπτωση που στραβοπατήσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στη Ζάκυνθο. Ακόμη και με ήττα οι Θεσσαλοί θα έχουν την ευκαιρία να τα παίξουν όλα για όλα την Κυριακή (8/7) κόντρα στους Λαρισαίους. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Κυπτίου και Αναστασίου και τον τιμωρημένο Δεληζήση και τον Κάσκιο που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.
Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1. Νίκη Βόλου 9 (10-5)
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 8 (5-3)
3. Πανηλειακός 5 (6-11)
4. Ζάκυνθος 2 (5-7)


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: