Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

«Αιώνια ευγνώμων στη Βαλένθια»

«Αιώνια ευγνώμων στη Βαλένθια»
Με δάκρυα στα μάτια ο Ζόρντι Άλμπα αποχαιρέτησε την Βαλένθια και τους οπαδούς της δηλώνοντας αιώνια ευγνώμων στην ομάδα του Λεβάντε για την ευκαιρία που του έδωσε να αναδείξει το ταλέντο του και πλέον σήμερα να αποτελεί μέλος της Μπαρτσελόνα.

«Ευχαριστώ για όλα. Για τον τρόπο που με αντιμετωπίσατε, και τη βοήθεια που μου δώσατε. Έχω τεράστιο σεβασμό απέναντι σε όλους», τόνισε ο ακραίος μπακ-χαφ.

«Οι οπαδοί πάντα ήταν ένα μέρος μου. Πάντα με στήριζαν και μου έδειχναν μεγάλη αγάπη», είπε και συνέχισε: «Θυμάμαι τον Χοσέ Χιμένεθ –επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Βαλένθια- που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Βαλένθια. Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο που μπορεί να βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο βοηθούν απεριόριστα σε όλα. Φυσικά και πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Αφήνω εδώ πολλούς φίλους. Αυτό θα είναι πάντα το σπίτι μου. Η Βαλένθια με έφτασε εδώ. Είμαι ευγνώμων. Αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Πριμέρα», τόνισε.

Ο Άλμπα έχει κληθεί και στην ομάδα της Ισπανίας που παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. «Αυτή την στιγμή θέλω να ξεκουραστώ λίγο και θα δούμε. Είμαι αρκετά δυνατός και πιστεύω ότι είμαι ικανός να αγωνιστώ και στους Ολυμπιακούς», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: