Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

«Τον ενθουσίασε ο κόσμος…»

Για τον Κουμάλο και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο μάνατζερ του παίκτη Γκλιν Μπίνκιν. Όπως διευκρίνισε ο παίκτης θα βρίσκεται με την ομάδα το Σάββατο…
«Τον ενθουσίασε ο κόσμος…»
Στον Sport103 μίλησε ο μάνατζερ του Κουμάλο, ο οποίος τόνισε για την άφιξή του: «Επρόκειτο να έρθει αύριο αλλά η άφιξη προγραμματίστηκε για την Παρασκευή. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με την βίζα του παίκτη. Ο Μπονγκάνι θα έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και το Σάββατο να βρεθεί με την ομάδα στην Ολλανδία».
Αργότερα ο μάνατζερ συμπλήρωσε: «Πριν λίγο ο Κουμάλο μίλησε στο τηλέφωνο με τον προπονητή του ο οποίος του εξήγησε τι περιμένει από αυτόν. Επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ γιατί πέρα από ένα μεγάλο κλαμπ θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Μεγάλος του στόχος είναι να πάει καλά για να παίξει και στο μουντιάλ του 2014 με την εθνική της Νοτίου Αφρικής, εκεί που θα είναι και αρχηγός».
Κλείνοντας συμπλήρωσε για τον παίκτη: «Θα έρθει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Αν πάει καλά η συνεργασία θα ζητήσουμε από την Τότεναμ να τον αφήσει και για άλλο χρόνο δανεικό. Από εκεί και πέρα πρέπει να πω ότι τον ενθουσίασε η υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ με μηνύματα στο facebook».
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: