Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Βιερίνια: «Ασταμάτητος ο Σισοκό»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του στην Βόλφσμπουργκ Ιμπραήμ Σισοκό, ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού!
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε παρά να είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μας διαφωτίσει, όσον αφορά στην περίπτωση του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Βιερίνια στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ»:
Για τα αγωνιστικά του χαρίσματα: «Έχει πάρα πολύ καλή ντρίμπλα, άριστη τεχνική. Στο ένας εναντίον ενός είναι ασταμάτητος. Θα κάνει τη διαφορά στην καλή του μέρα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παίκτες δηλαδή με υψηλή τεχνική και ταλέντο. Πιστεύω πως ο Σισοκό θα τα δώσει όλα για να καθιερωθεί».
Σε ποιο βαθμό θα μπορέσει να βοηθήσει: «Θα τονώσει πολύ την επίθεση. Η Μπουντσελίγκα είναι τρομερά δυνατό και γρήγορο πρωτάθλημα. Έχει καλή σέντρα και δίνει πολλές ασίστ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε μία πολύ καλή επιλογή, που θα βοηθήξσει πολύ την Παναθηναϊκό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: