Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Τρυφερές στιγμές για Καινούργιου-Σαμαρά!!

Τρυφερές στιγμές για Καινούργιου-Σαμαρά!Ένας νέος έρωτας στη show biz. Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε καινούργιο αγαπημένο που δεν είναι άλλος από το διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «ΟΚ!» οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα πέρασαν και ένα άκρως ερωτικό τριήμερο στα Χανιά.
Η Κατερίνα και ο Γιώργος πρωτοσυνατήθηκαν το Μάρτιο του 2011 σε ένα πάρτι, όπου είχαν πάει με διαφορετικές παρέες. Τελευταία όμως μέσω κοινών γνωστών ήρθαν πιο κοντά και είναι πλέον ζευγάρι.
Ο Γιώργος Σαμαράς μάλιστα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και πήγε με τους κολλητούς του, Μιχάλη Σηφάκη, Σωτήρη Νίνη και Παναγιώτη Κονέ στο Ηράκλειο, όπου είναι η γενέτειρά του.
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου η Κατερίνα πήρε το αεροπλάνο και έτρεξε κοντά στο νέο της αγαπημένο στα Χανιά. Οι δυο τους έμειναν σε ενοικιαζόμενη βίλα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το Σάββατο οι δυο μαζί με φίλους βρέθηκαν με σκάφος στο νησί Θεοδωρού απέναντι από την παραλία του Πλατανιά.
Μάλιστα όπως λένε, οι δυο τους ήταν άκρως διαχυτικοί και φαίνονταν πάρα πολύ ερωτευμένοι.Σχετικές φωτογραφίες:zeugari4.jpegtet23.jpegatet3.jpg
πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: