Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αναστάτωση με το «όχι» Μανωλόπουλου στον Άρη!

Δεν του έφταναν τα προβλήματα και οι συζητήσεις με τους παίκτες, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα και να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον Άρη. Ο λόγος για την αποχώρηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου από το τεχνικό τιμ της ομάδας των "κιτρίνων" μιας και όπως φημολογείται στην Αθήνα έχει στην διάθεση του πρόταση από τον Παναθηναικό για να είναι συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη.

Κίνηση η οποία προκάλεσε την δυσφορία των ανθρώπων του Άρη μιας και υπήρχε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας. Αλλά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σκέφτηκε διαφορετικά και ουσιαστικά άφησε στα "κρύα του λουτρού" τον Άρη αλλά και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Χθες λοιπόν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος φέρεται να επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και να τον ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει στον Άρη έχοντας στα χέρια του μία καλή πρόταση από άλλη ομάδα, με υψηλότερες οικονομικές απολαβές. Επίσης φέρεται να έχει μιλήσει και με μέλος της διοίκησης ενημερώνοντας τον για την απόφαση του, από το Καράκας της Βενεζουέλας όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα όντας συνεργάτης του Ηλία Ζούρου.

Κίνηση «unfair» από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ο οποίος σε παλιότερη συνάντηση του στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη ουσιαστικά είχε συμφωνήσει προφορικά να παραμείνει στην ομάδα, εφόσον θα έμενε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Πλέον δημιουργείται ένα σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά την τεχνική ηγεσία μιας και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει μείνει μόνος του μετά και την λύση της συνεργασίας με τον Θωμά Κωστόπουλο και από χθες βρίσκεται σε αναζήτηση ενός συνεργάτη για την νέα χρονιά, με τον "Τίγρη" να έχει επικοινωνήσει με ορισμένους προπονητές.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: