Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ματθαίου: «Είμαι κατάλληλο άτομο για την ΠΑΕ»

Ο Νικήτας Ματθαίου αναφέρθηκε στην πρόσληψη (όπως όλα δείχνουν) του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ενεργοποιηθεί στα κοινά των «κίτρινων» με συνέντευξη που παρέθεσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis».

Αναλυτικά:

Για την κοινή πορεία του με τον Μάκη Κατσαβάκη κατά την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα και τη γνώμη του για την πρόσληψή του τη συγκεκριμένη περίοδο: «Είχαμε πάρει τότε κοινή απόφαση. Τότε είχαν μείνει 4 αγωνιστικές και θέλαμε 2 νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία και τα καταφέραμε. Η πρόσληψή του οπωσδήποτε με χαροποιεί. Έχουμε καλές σχέσεις. Δουλεύει πολύ και είναι χαμηλών τόνων. Το έδειξε και πέρυσι με τη Δράμα. Παρά το ότι δεν έμεινε στην κατηγορία έδειξε ένα καλό πρόσωπο» και πρόσθεσε:

«Όπως είναι τα πράγματα στην ομάδα ο κ. Κατσαβάκης είχε προτεραιότητα. Ήξερα ποιος είναι και μεταξύ των άλλων υποψήφιων θα ψήφιζα Κατσαβάκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ το έργο των άλλων δύο. Εγώ απλώς με τον Μάκη Κατσαβάκη ήμουν πάρα πολύ κοντά γιατί είχαμε μοιραστεί μεγάλη αγωνία εκείνο τον καιρό».

Για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία στην ΚΜΑ: «Εγώ δεν έκανα δήλωση για προεδρία στην ΚΜΑ. Αν προκύψει αυτό από το ΔΣ που θα συναντηθεί για πρώτη φορά δεν το ξέρω. Εγώ δεν μπαίνω με το πρόσχημα αν θα εκλεγώ. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Αυτό θα εξαρτηθεί από το κλίμα και τις διαθέσεις. Κάποιος θα πρέπει να είναι πρόεδρος. Θα πρέπει να θέσουμε σε ψηφοφορία κάποια άτομα. Από κει και πέρα θα εκλεχτεί ένας για να προεδρεύσει. Είναι καλό να υπάρχουν υποψήφιοι. Εγώ δεν είχα καμία φιλοδοξία. Ό,τι έκανα το έκανα γιατί είχα κάνει ένα έργο στο παρελθόν που πήγε στράφι. Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά του Άρη θέλουμε μόνο τη σωτηρία της ομάδας. Δεν γίνεται να μιλάμε για φιλοδοξίες».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθεί μέσα από την ΠΑΕ: «Υπάρχει η πιθανότητα να μεταβώ την ΠΑΕ. Χρειάζονται άνθρωποι που μπορούν να χειριστούν τις καταστάσεις. Οι συγκυρίες είναι πολύ δύσκολες και η ευθύνη πολύ μεγαλύτερη. Πρέπει να γίνει σωστός χειρισμός και αυτοί που θα αναλάβουν αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι, με καθαρό μυαλό και πάνω από όλα να είναι το καλό του Άρη. Αν δουλέψουμε με αυτό το σκεπτικό θα πετύχουμε».

Για το αν μπορεί να είναι συγχρόνως και στην ΚΜΑ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας: «Υπάρχει το ασυμβίβαστο και δεν γίνεται. Αν μου προταθεί όμως να είμαι στην ΠΑΕ πιστεύω ότι είμαι κατάλληλο άτομο γιατί έχω την εμπειρία. Αν συμφωνήσουν τα μέλη του ΔΣ τότε θα δεχθώ να μετέχω στην ΠΑΕ. Πάντως από όποιο πόστο και αν είμαι θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να ξεπεράσει η ομάδα το πρόβλημά της. Όσο για το αν θα είμαι στην ΠΑΕ προτρέχουμε λίγο».

Για την υπόθεση Αμορόζο που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο ζητώντας από την ομάδα ένα ποσό της τάξεως των 550.000 ευρώ: «Το θράσος έχει και το όριό του. Και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αυτοί οι άνθρωποι κατάλληλα. Μιλάω γενικά για όλη την κατάσταση σε αυτό το θέμα».

Στον επίλογό του σημείωσε: «Όποιος σταθεί εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια θα τον μάθει όλη η Ελλάδα από εμένα. Για αυτό πήραμε την εντολή από τον κόσμο τους Άρη. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είμαι αισιόδοξος εφόσον μας στηρίξει ο κόσμος. Πρέπει να είμαστε σαν γροθιά. Είναι μια μεγάλη ομάδα και μπορεί να περάσει, δύσκολα μεν, τα προβλήματά της».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: