Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κορίνθιανς και Μπόκα Τζούνιορς «μονομαχούν» για το στέμμα!!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/4, 03:50) Κορίνθιανς και Μπόκα Τζούνιορς διασταυρώνουν τα... ξίφη τους στο Σάο Πάουλο, εκεί όπου θα κριθεί το 53ο Copa Libertadores!
Η «Τιμάο» εναντίον των «Χεϊνέσες», η «σταχτοπούτα» εναντίον των «έμπειρων», αλλά και Βραζιλία εναντίον Αργεντινής! Όπως και να το πει κανείς, τα ξημερώματα της Πέμπτης το στέμμα θα φορέσει μόνο μία από τις δύο ομάδες.
Κορίνθιανς και Μπόκα Τζούνιορς έχουν αφήσει ανοιχτούς... λογαριασμούς από την περασμένη εβδομάδα, καθώς το 1-1 στο «Μπομπονέρα» δεν ήταν ικανό να διασφαλίσει τον τίτλο για μία από τις δύο αντιπάλους. Στο 72' ο Ρονκάλια είχε βάλει... φωτιά στο «Μπομπονέρα» όταν έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μπόκα, όμως ο Ρομαρίνιο με καταπληκτικό πλασέ στο 85' έφερε το ματς στα ίσια.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κατακτήσει ποτέ την εν λόγω διοργάνωση, όμως δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ έως τώρα στον τελικό αυτής! Τρεις φορές έχουν βρεθεί στο παρελθόν στα ημιτελικά, χωρίς να έχουν κάνει το μεγάλο... βήμα.
Από την άλλη, η Μπόκα Τζούνιορς θα επιδιώξει να κατακτήσει το... Champions League της Λατινικής Αμερικής για έβδομη φορά! Απέναντί τους θα βρουν τους ψυχωμένους Βραζιλιάνους, οι οποίοι έφτασαν στη... βρύση, επιτέλους, και θέλουν να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Οι γηπεδούχοι έχουν αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν τον στόχο, καθώς στο Μπραζιλεϊράο μετρούν 4 βαθμούς στα πρώτα έξι παιχνίδια τους και βρίσκονται στην πρότελευταία θέση! Από την άλλη, η Μπόκα έχει 33 βαθμούς σε 19 αγώνες, πέντε πιο πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ Σαραντί.
Πιθανές ενδεκάδες:
Κορίνθιανς (Τίτε): Ράμος, Αλεσάντρο, Τσικάο, Καστάν, Σάντος, Ραλφ, Παουλίνιο, Ντανίλο, Άλεξ, Λιέντσον, Έμερσον.
Μπόκα Τζούνιορς (Σ.Φαλκιόνι): Οριόν, Ρονκάλια, Σκιάβι, Καρούσο, Ροντρίγκες, Λεντέσμα, Σομόσα, Ερβίτι, Ρικέλμε, Μούτσε, Τσβίτανιτς.
Δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ από το πρώτο παιχνίδι:




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: