Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Βλέποντας και κάνοντας...!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στις δηλώσεις του από του Ρέντη στην πρώτη του Ολυμπιακού, τόνισε όσον αφορά στις μεταγραφές οτι πρώτα θα αξιολογήσει στα φιλικά το υλικό και μετά θα αποφασίσει για μεταγραφές...
Βλέποντας και κάνοντας...
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Θα παλέψουμε για την επίτευξη των στόχων μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Champions League. Πρέπει να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να περάσουμε τη φάση των ομίλων», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Σε αυτές τις πρώτες ημέρες μαθαίνω τον τρόπο λειτουργίας και είναι σημαντικό για μένα να βρω την απαραίτητη οργάνωση».
Όσο για τις αποφάσεις για το υλικό της ομάδας, μεταγραφές και πιθανές αποχωρήσεις, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας να αξιολογήσουμε τους παίκτες για να δούμε αν θα χρειαστούμε να κάνουμε στη συνέχεια κάποιες μεταγραφές. Εννοώ τα πέντε φιλικά, τους δύο στην Αυστρία και τους τρεις στην Πορτογαλία. Εκεί θα δω τους παίκτες και θα πάρουμε αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: