Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

«Ένα καινούργιο σχέδιο, μία Μίλαν νεανική»

«Ένα καινούργιο σχέδιο, μία Μίλαν νεανική»
Τις βάσεις για μία νέα Μίλαν με ένα φρέσκο πλάνο, θέλει να βάλει την φετινή σεζόν ο Μπερλουσκόνι τζούνιορ, όπως αποκάλυψε στην ιταλική τηλεόραση.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα των «ροσονέρι», τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει να γίνεται κάθε τόσο ανανέωση στην ομάδα, ώστε να μπορεί να πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν και να βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο.

Επιπλέον αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που του αρέσει περισσότερο και θα ήθελε να τον δει στο Μιλάνο.

«Είναι καλό να αλλάζουμε μετά από ένα χρονικό διάστημα και να δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούργιο σχέδιο, διατηρώντας ωστόσο τα στοιχεία που είναι καλά. Θέλουμε μία άλλη Μίλαν, μία Μίλαν πιο νεανική», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πιερ Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το πώς θέλει να δει την ομάδα από τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Ιμπαραΐμοβιτς, τόνισε ότι θα παραμείνει στον σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ μιλώντας για το νέο απόκτημα των «ροσονέρι», τον Ρικάρντο Μοντολίβο, δήλωσε: «Είναι ένας παίκτης με τεράστια προσωπικότητα και θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα».

Για τον παίκτη που θαυμάζει, αποκάλυψε: «Ένα χρόνο πριν θα έλεγα ότι μου αρέσει ο Ινιέστα και ο Μπαλοτέλι. Ωστός, σήμερα μπορώ να πω ότι θαυμάζω τον Άντι Κάρολ, για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ειδικά με το κεφάλι. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: