Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μία πολύ κρίσιμη μέρα για τον ΠΑΟΚ!!

Εδώ και μήνες ο ΠΑΟΚ τρέχει προς τη σωστή κατεύθυνση και πάντα προλάβαινε τις προθεσμίες της ΟΥΕΦΑ και έπαιρνε την άδεια. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Μία πολύ κρίσιμη μέρα για τον ΠΑΟΚ
Του κόστιζε πολύ, χάνοντας ακόμη και τους πολυτιμότερους παίκτες του, όπως ο Βιεϊρίνια και ο Κοντρέρας, αλλά τα κατάφερνε.
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι και τη νέα σεζόν θα έπαιζε κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προέκυψαν οι διαφωνίες με τους Ιβιτς, Τσιρίλο, Χαλκιά και το οικοδόμημα κινδυνεύει.
Για την ακρίβεια οι πληροφορίες που έφτασαν και στον ίδιο τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για σοβαρό κίνδυνο αποκλεισμού από την ΟΥΕΦΑ και για αυτόν ακριβώς τον λόγο η διοίκηση του Βρύζα πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να λύσει το θέμα.
Βεβαίως, σωστά θα αναρωτηθεί κανείς: Λες να μην το ξέρουν στον ΠΑΟΚ ότι κινδυνεύουν; Απλά δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Προφανώς έτσι είναι, αλλά προφανώς και πρέπει έστω και σήμερα (θα έχουν νέα συνάντηση με τους τρεις παίκτες και πλησιάζουν στο να συμφωνήσουν μαζί τους με έναν διακανονισμό που θα τον αποδεχτούν και θα τον υπογράψουν) να πάρουν τις υπογραφές των τριών παικτών διότι διαφορετικά ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει πολύ σοβαρά, όχι απλώς να μην παίξει Ευρώπη, αλλά να τιναχτεί, οικονομικά, στον αέρα…
Πέρα από το γεγονός ότι θα πάει στράφι όλη η προσπάθεια που έκανε, θα τεθεί και σε μεγάλο κίνδυνο το αύριο του συλλόγου αφού τα χρήματα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι απολύτως απαραίτητα στον ΠΑΟΚ για να βγει η σεζόν. Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα εισιτήρια διαρκείας τη φετινή χρονιά είναι σε πολύ κατώτερα επίπεδα από όποια απαισιόδοξη εκτίμηση κι αν είχε γίνει.
Κι αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη και μπει σε έναν κύκλο απίστευτης εσωστρέφειας, αποκλείεται οι πωλήσεις να αυξηθούν, με αποτέλεσμα να υπάρξει και νέα απώλεια εσόδων που θα εκτροχιάσει τελείως τον προϋπολογισμό της ομάδας. Ως εκ τούτου είναι απολύτως απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να πάρει την Τετάρτη τις υπογραφές των τριών ποδοσφαιριστών με οποιοδήποτε κόστος, διότι διαφορετικά η επόμενη μέρα θα είναι πολύ άσχημη για τον σύλλογο.
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: