Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κουτσιανικούλης: «Ίσως να μην πήρα όσες ευκαιρίες άξιζα»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ και στα σχέδια του για το μέλλον.

Αρχικά ο Κουτσιανικούλης μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του Μάριο Μπούντιμιρ ο οποίος αν και βρισκόταν στα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ έκλεισε τελικά στον ΑΠΟΕΛ. «Ο Μπούντιμιρ θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας επιθετικός πολύ καλός ,ένας καλός σέντερ φορ με άνεση στο ψηλό παιχνίδι. Έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Μουσλίμοβιτς και νομίζω ότι εάν έκλεινε θα έδινε πολλές λύσεις στον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά: «Ο Ατρόμητος πέρυσι είχε μια καταπληκτική χρονιά. Νομίζω ότι ο κ. Δώνης θα προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάλογο και στον ΠΑΟΚ. Λόγω και των οικονομικών προβλημάτων ο ΠΑΟΚ κινείται προς την απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Θέλει να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει μια πολύ καλή χρονιά. Έχει ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα οι οποίοι είναι αξιόλογοι και θα δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο. ΠΑΟΚ θα έχει μια ανάλογη πορεία με την περσινή στην Ευρώπη και ελπίζω μια καλύτερη πορεία στο ελληνική πρωτάθλημα γιατί πέρυσι δεν του βγήκαν όσα θα ήθελε».

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ: «Πέρασα δύο φοβερά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Και στον ΠΑΟΚ και στην πόλη. Έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις.
Τον παρακολούθησα αρκετά φέτος τον ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη και στον ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν αδικήθηκε από τον ΠΑΟΚ ή αδίκησε τον εαυτό του είπε: «Κάτι ξεκάθαρο δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πήρα τις ευκαιρίες, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι πήρα και τόσες πολλές ευκαιρίες. Δεν έχω ξεκαθαρίσει τι έγινε. Στη δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ είχα πολύ λίγες συμμετοχές. Ίσως να μην πήρα όσες ευκαιρίες άξιζα. Πιστεύω όμως ότι σε όσα παιχνίδια έπαιξα ήμουν θετικός. Βοήθησα τον ΠΑΟΚ. Πέτυχα και ένα γκολ στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα».

Για την παρουσία του στον Εργοτέλη και τα σχέδια του για τη νέα χρονιά: «Ο πρώτος γύρος μου δεν ήταν καλός, αλλά νομίζω ότι στο δεύτερο γύρο ήμουν καλύτερος. Είχα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο γύρο. Όσο για τη νέα χρονιά δεν ξέρω ακόμα. Δεν ξέρω εάν θα μείνω ή όχι στον Εργοτέλη. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα και εξάλλου δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίζει».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: