Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Μήπως ήταν λίγα τα 150.000 προφυλακτικά;

Η αποκαλυπτική διήγηση ενός Βρετανού αθλητή, ο οποίος διατήρησε φυσικά την ανωνυμία του, ήρθε να επιβεβαιώσει τη φήμη ότι το ολυμπιακό χωριό είναι... "η βίλα των οργίων". Μήπως ήταν λίγα τα 150.000 προφυλακτικά που διατέθηκαν;
Μήπως ήταν λίγα τα 150.000 προφυλακτικά;
"Εγώ και ένας συναθλητής μου συναντήσαμε κάποιες Ουκρανές από την ομάδα στίβου, οι οποίες ήθελαν να περάσουν τη βραδιά τους στο νυχτερινό Λονδίνο. Προσέθεσα τα ονόματά μας στην club list στο Majiki και τα κοκτέιλ... πετούσαν! Χορέψαμε, εγώ φίλησα τη μία εξ αυτών. Ήταν όμορφη ξανθιά με μεγάλα μπλε μάτια. Τις καλέσαμε στο δωμάτιό μας και επιστρέψαμε γύρω στη μία.
Ανεβήκαμε στο δωμάτιο με τα κορίτσια και εγώ επέστρεψα κάτω για να δώσω κονκάρδες στους ανθρώπους της ασφάλειας. Αρκετοί αθλητές είχαν περάσει στο δωμάτιο με διάφορα ποτά. Ο φίλος μου πήρε τη μια κοπέλα και πήγε στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν, εγώ ήμουν στο καθιστικό και φιλούσα την άλλη κοπέλα. Διέθετε εκπληκτικό σώμα και δεν φορούσε πολλά ρούχα: ένα καυτό σορτσάκι και ένα στενό μπλουζάκι.
Μετά από λίγα λεπτά εκείνη έβγαλε τα ρούχα της, μου ζήτησε να βγάλω ένα προφυλακτικό και να κάνουμε σεξ. Της είπα πως δεν μπορεί να μ' έχει ακόμα, γιατί λατρεύω να με... πειράζουν και να έχω τον ενοχλώ. Εκείνη μου επανέλαβε πολλές φορές πως με θέλει.
Μετά από πέντε λεπτά βγήκε η άλλη κοπέλα από την κρεβατοκάμαρα, φορώντας μόνο το εσώρουχό της και ένα t-shirt. Μας κοίταξε και είπε: "μην ανησυχείτε, απλά θέλω ένα ποτό". Σκέφτηκα να ζητήσω κάτι παραπάνω και είπα στο κορίτσι να κάτσει μαζί μας. Τις ζήτησα να φιληθούν και έδειξαν να το θέλουν. Ήταν πλέον εμφανές πως η μια το είχε ξανακάνει. Τότε έπεσαν στο πάτωμα και εγώ πριν το καταλάβω μπήκα ανάμεσά τους. Δεν χρειάζεται να σας δώσω λεπτομέρειες, αλλά πέρασα πολύ ωραία. Και εκείνες το ίδιο.
Ο φίλος μου από την βρετανική ομάδα ήταν αρκετά νευρικός, αλλά μετά από λίγα λεπτά άρχισε να φιλάει και να χαϊδεύει την κοπέλα που εγώ φιλούσα νωρίτερα".
Ακολούθως διηγήθηκε άλλο περιστατικό σε πάρτι του Γιουσέιν Μπολτ: "Εκεί υπήρχαν αθλητές από όλες τις χώρες και τα αθλήματα. Στο club "Movida" πολιορκηθήκαμε από κολυμβήτριες των Ηνωμένων Πολιτειών. Μας ζήτησαν να επιστρέψουμε στα δωμάτιά τους και να περάσουμε όμορφα, αλλά αρνηθήκαμε, γιατί ήμασταν ακόμα με τις Ουκρανές και δεν ήταν σωστό να αλλάξουμε χώρα. Η ομάδα των ΗΠΑ ήταν αυτή που φλέρταρε περισσότερο. Διαθέσιμες ήταν και οι Ανατολικοευρωπαίες. Στο ίδιο πάρτι ο Μπολτ έδιωχνε τα κορίτσια που του την έπεφταν γιατί ήταν πολλά".
Κλείνοντας έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για το τι ισχύει εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων: "Ακόμα και οι αθλητές που έχουν σταθερό δεσμό δεν μπορούν να αντισταθούν. Μπορείς να κοιμηθείς με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ, αν το θες. Ειδικά αν έχεις το δικό σου δωμάτιο, η επιτυχία είναι σίγουρη. Κάποιοι από τους πιο εγωιστές αθλητές, υποστηρίζουν πως κοιμούνται με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ.
Αυτοί που έχουν την καλύτερη τύχη είναι οι σπρίντερ, γιατί είναι οι πιο γνωστοί από τους υπόλοιπους. Οι άλλοι πρέπει να κάνουν προσπάθεια.
Οι κολυμβήτριες ήταν οι πιο... απελευθερωμένες. Οι αθλήτριες κυνηγούν τους κολυμβητές, τους αθλητές του στίβου και τους πυγμάχους. Υπάρχουν κάποια αθλήματα που ο κύκλος είναι πιο κλειστός (η ιππασία, η κωπηλασία), γιατί σ' αυτά τα αθλήματα κυριαρχούν αθλητές ευκατάστατοι και από ιδιωτικά σχολεία. Να μείνετε μακριά από αμαζόνες και κωπηλάτες γιατί είναι πολύ μαζεμένες. Αυτές που θέλουν όλοι είναι οι παίκτριες του beach volley, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να τις πλησιάσεις.
Υπάρχει ένα site στο οποίο έγινα μέλος και είναι γνωριμιών. Έχει 700.000 μέλη. Αυτό το site έκανε μια προσφορά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, δωρεάν εγγραφή. Δέχτηκα πολλά mail από κορίτσια και αγόρια που ενδιαφέρθηκαν. Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να ολοκληρώθηκαν αλλά οι αθλητές διατηρούν επαφή. Αυτή είναι η ομορφία των social networking και όταν έρθουν οι αγώνες κοινοπολιτείας, η διασκέδαση θα ξεκινήσει ξανά".
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: