Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Έριξε "άκυρο" στη σελεσάο!!

Τις φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αναλαμβάνει την Εθνική Βραζιλίας διέψευσε ο εκπρόσωπος του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.
Έριξε "άκυρο" στη σελεσάο
Μετά την αποτυχία της Εθνική Ομάδας της χώρας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και τις όχι τόσο καλές εμφανίσεις της υπό τις οδηγίες του Μάνο Μενέζες, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γκουαρντιόλα να είναι ο «εκλεκτός» για να αναλάβει τη «Σελεσάο», κάτι που δείχνουν να θέλουν και οι οπαδοί της ομάδας.
Παρόλα αυτά, ο Τζόσεπ Μαρία Ορόμπιτγκ διέψευσε τα δημοσιεύματα: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία επαφή με την Βραζιλιάνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Μιλάω συχνά με τον Πεπ και μου έχει πει να μην διαπραγματευτώ με κανέναν. Θέλει απλά να ξεκουραστεί. Ζει στη Νέα Υόρκη, είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, τα οποία, μάλιστα, έγραψε ήδη σε σχολείο.
Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το μέλλον, αλλά δεν νομίζω ότι ο Πεπ θα πάει στη Βραζιλία ή σε κάποια άλλη Εθνική γιατί του αρέσει πολύ να προπονεί συλλόγους και κυρίως στην Ευρώπη».
Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι υπήρξε πρόταση από την Εθνική Ρωσίας, αλλά την απέρριψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: