Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Καμία έκπληξη στον Παναθηναϊκό...!!

Η Σούπερ Λίγκ αρνήθηκε το αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού αλλά στο «πράσινο στρατόπεδο» είχαν πάρει από... νωρίς τα «μηνύματα». Με 10 κατά, 3 υπέρ και 3 λευκά «κόπηκε» το αίτημα του «τριφυλλιού» και στα αξιοσημείωτα της συνεδρίασης ήταν ο διάλογος του Γιάννη Βρέντζου, του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, με τον Γιάννη Αλαφούζο...
Καμία έκπληξη στον Παναθηναϊκό...
«Θέλω να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτά που γράφεις στο twitter» είπε ο παράγοντας των «ερυθρολεύκων», με τον Αλαφούζο να ξεκαθαρίζει πως «είναι προσωπική μου άποψη και θα την εκφράζω. Για τον Μώραλη έχω να πω πως ναι μεν τον θεωρώ ηθικό αλλά δεν πρέπει να είναι πρόεδρος κάποιος από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό».

Τα παραδείγματα

Από κει και πέρα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έδωσε ξεκάθαρα παραδείγματα, όπου στο παρελθόν είχαν αναβληθεί παιχνίδια. Αναφέρθηκε στο περυσινό ΟΦΗ- Ολυμπιακός, το οποίο ναι μεν ανέβαλλε η ΕΠΟ αλλά στην ομοσπονδία υπήρχαν τέσσερα μέλη της Λίγκας, τα οποία ψήφισαν υπέρ. Μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Μώραλης. Παράλληλα έκανε αναφορά και στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, τα οποία επίσης είχαν αναβληθεί.

«Μετρήσαμε φίλους»

Από κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν σχετικά με την απόφαση της Λίγκας πως «δεν αποτελεί έκπληξη η απόρριψη. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε φίλους και να δούμε και το άλλο πρόσωπο του συστήματος που υπάρχει». Πάντως, στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να είναι παρόντες σε όλες τις «μάχες» στα θεσμικά όργανα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: