Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η χρεωκοπία της κοινωνίας και του ποδοσφαίρου μας!

Όπως όλη η χώρα και ο λαός της βρίσκονται σε κατάθλιψη, έτσι και το ποδόσφαιρο μας προκαλεί θλίψη με τη εικόνα που τείνει να παρουσιάσει.
Η χρεωκοπία της κοινωνίας και του ποδοσφαίρου μας
Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Ομάδες αποδυναμωμένες, μετεγγραφές που δεν πείθουν και τους πιο ευκολόπιστους, ΠΑΕ που δεν παίρνουν ενημερότητα, και που χρωστούν απίστευτα χρήματα.

Η μοναδική φωτεινή εξαίρεση είναι η εθνική ομάδα που κρατά ψηλά τη σημαία. Ίσως και η ευρωπαϊκή πορεία κάποιων ομάδων μας.

Δυστυχώς καμία βελτίωση δεν υπάρχει στα γήπεδα, οι τραυματισμοί θα αυξηθούν και η αξιοπιστία θα πέσει. Δεν είμαστε μάντεις κακών, απλά προσεγγίζουμε ρεαλιστικά την πραγματικότητα.

Η ελληνική σούπερ κατηγορία δεν είναι σε θέση να βάλει τις βάσεις για μια νέα κατάσταση, αλήθειας, οργάνωσης και αναβάθμισης. Αυτοκριτικής, αυτοδιόρθωσης και ανέλιξης

Ο αποδυναμωμένος Έλληνας φίλαθλος παρακολουθεί με απορία τις ΠΑΕ να μην κάνουν σημαντικές εκπτώσεις και να απαιτούν ό,τι θέλουν για τα εισιτήρια διαρκείας. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ξεκινούν με προβλήματα και μόνο ο Ολυμπιακός δείχνει ικανός να αποτελέσει εξαίρεση.

Όμως ο μη ανταγωνισμός κάνει κακό και στους Πειραιώτες. Χωρίς δυνατό πρωτάθλημα, και ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση αδυναμίας στην Ευρώπη.

Ας ελπίσουμε ότι ο από μηχανής Θεός θα βοηθήσει το άθλημα του λαού να ξαναβρεί την ταυτότητα του και να επιβιώσει μέσα στη χρεωκοπία της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: