Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Αντιδρούν οι ΠΑΕ της Football League για την αύξηση των ομάδων!

Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. της Football League με θέμα την επιστολή της ΕΠΟ με την οποία ζητεί να τοποθετηθούν στην κατηγορία ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Το αίτημα της ΕΠΟ συνυπογράφεται και από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, που φέρεται να έχει πριμοδοτήσει με ένα εκατ. ευρώ τις ομάδες της κατηγορίας.
Αντιδρούν οι ΠΑΕ της Football League για την αύξηση των ομάδων
Ωστόσο, επειδή το αίτημα των ΠΑΕ της Football League να ανέβουν πέντε ομάδες αντί για τρεις στην Σούπερ Λίγκα δεν έχει γίνει, για την ώρα, δεκτό, η πλειοψηφία των ομάδων που μετέχουν στο Δ.Σ. της ένωσης εμφανίζονται αρνητικές παρ’ ότι την Πέμπτη 16 Αυγούστου υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές των προέδρων των ενδιαφερόμενων ομάδων με τους εκπρόσωπους των ΠΑΕ στο Δ.Σ. της μικρής Λίγκας από τους οποίους ζητούσαν να ψηφίσουν υπέρ της τοποθέτησης των τριών στην Football League.
Όμως οι αντιδράσεις είναι πολλές, ο Αλέξης Κούγιας απειλεί με εξώδικα ενώ εκτός από την Παναχαϊκή, αρνητικοί είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πανσερραϊκός, η Καλλονή, η Λάρισα, ο Εργοτέλης, η Δόξα Δράμας, ο Παναιτωλικός και άλλοι.
Μόνη λύση για την αποκατάσταση των τριών είναι να δεχθεί η Σούπερ Λίγκα να κάνει από του χρόνου 18 τις ομάδες, κάτι που σε επίπεδο κορυφής της το έχουν εισηγηθεί πολιτικοί παράγοντες.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: