Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Προς το Σέφιλντ ο Βέλλιος-Διαψεύδει ο παίχτης!

Ο Απόστολος Βέλλιος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες για τη φετινή σεζόν και για το λόγο αυτό ο πρώην παίκτης του Ηρακλή θα παραχωρηθεί δανεικός για τον επόμενο χρόνο.

Μάλιστα, τα «ζαχαρωτά» φέρεται να βρήκαν τον επόμενο σταθμό του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος θα είναι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Οι «κουκουβάγιες» θα αγωνίζονται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Championship αφού προβιβάστηκαν από τη League1 και εξετάζουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βέλλιο, ο οποίος θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ώστε να πείσει από την επόμενη χρονιά τους ανθρώπους της Έβερτον.

Διαψεύδει για Σέφιλντ ο Βέλλιος

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δηλώνουν άγνοια για το γεγονός και υποστηρίζουν ότι ο παίχτης συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του Μόγιες και προπονείται κανονικά με την ομάδα που την Δευτέρα αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Την απάντηση του έδωσε και ο ίδιος ο Βέλλιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ και όχι μόνο ! Μην ξανά ακούσω Χαζά περί δανεικός».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: