Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Το μπαλάκι των ευθυνών στη Superleague!!

Σήμερα ήταν θεωρητικά η μεγάλη μέρα προκειμένου να αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά για ακόμη μια φορά υπήρξε αποποίηση και κατ' επέκταση μετάθεση ευθυνών.

Αυτό γιατί στη σημερινή συνεδρίαση της Football League αποφασίστηκε οι τρεις ομάδες να πάρουν μέρος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μόνο αν η Superleague δώσει τη δική της συγκατάθεση για προβιβασμό 5 ομάδων στο τέλος της ερχόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει κατηγορία ξεκαθάρισε πως αν προστεθούν άλλες τρεις ομάδες, τότε ο συνολικός αριθμός θα αυξηθεί στις 18. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η συγκατάθεση της μεγάλης κατηγορίας για την άνοδο 5 ομάδων, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται ο αριθμός των ομάδων την περίοδο 2013-2014 να αυξηθεί στις 21.

Πάντως αυτή η εξέλιξη μόνο θετική δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού οι σύλλογοι της Superleague θεωρείται δεδομένο πως θα παρουσιάσουν αντιστάσεις σε αυτό το ενδεχόμενο, ελέω συρρίκνωσης των τηλεοπτικών εσόδων και όχι μόνο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League μετατίθεται στις 23 Σεπτεμβρίου από τις 16 που είχε οριστεί αρχικά


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: