Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Χαραλαμπίδης: «Μπορούμε να βρούμε μια λύση»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Βασίλη Ασβεστόπουλο για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

Ο κ. Χαραλαμπίδης αρχικά είπε:

«Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει ότι ο βασικός λόγος που αποχωρώ είναι οικονομικός. Μετά από δύο χρόνια στήριξης στο τμήμα, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο και ενημέρωσα στη γενική συνέλευση τον ερασιτέχνη, τους φιλάθλους και τους επιχειρηματίες που ήταν παρόντες ότι θα ήθελα να παραδώσω τις μετοχές χωρίς ούτε ένα ευρώ. Μετά από δύο χρόνια που είμαι μεγαλομέτοχος πήρα αυτή την απόφαση γιατί δεν άντεχα άλλο.

Παράλληλα, επανέλαβα ότι όποιος κι αν αναλάμβανε θα ήμουν δίπλα του για να τον βοηθήσω όσο μπορώ οικονομικά. Ξέρετε ότι για να συντηρήσεις μια ομάδα σε αυτή την κατηγορία απαιτούνται αρκετά χρήματα, είχαμε ένα μπάτζετ κοντά στις 400.000 ευρώ πέρυσι. Παρ? όλα αυτά δεσμεύτηκα στον κ. Ασβεστόπουλο ότι θα τον βοηθούσα και θα έδινα κι εγώ 30.000 ευρώ για φέτος. Δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Με βάση αυτό ανέλαβε, έκανε τον προγραμματισμό του και, μίλησε με τους παίκτες και έκανε τις συμφωνίες για τα διαρκείας».

Για το λόγο που δεν προχωράει η συμφωνία με τον κ. Ασβεστόπουλο είπε:

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ασβεστόπουλο. Νομίζω ότι ο λόγος έχει να κάνει με το ότι θα περίμενε από την πλευρά μου να βάλω περισσότερα χρήματα. Αυτό νομίζω ότι είναι. Ο κ. Ασβεστόπουλος είναι ένας καλός επιχειρηματίας, το τελευταίο διάστημα προχώρησε τα θέματα της ομάδας, μείωσε το μπάτζετ και πιστεύω ακόμη και αυτή τη στιγμή ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση, από τη στιγμή που σκοπός είναι το καλό του Απόλλωνα. Το θέμα είναι να δείξει ο καθένας έμπρακτα πόσο αγαπάει το σύλλογο και να μη μένει στα λόγια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τέλος, επανέλαβε ότι ο Απόλλων δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ και μάλιστα ευχήθηκε να δικαιωθεί στον αγώνα που δίνει.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: