Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

«Είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Ρεάλ»

«Είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Ρεάλ»
Την άποψη πως εκείνος και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι για τους αγώνες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, εξέφρασε ο Αντριάνο. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ τόνισε πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν τη σεζόν θα ήταν η κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

«Μόλις τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, ξέραμε πως σύντομα θα αντιμετωπίζαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Σούπερ Καπ, έτσι έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη σεζόν θα ήταν να κατακτήσουμε το συγκεκριμένο τρόπαιο», ήταν τα λόγια του Αντριάνο.

Ο αριστερός μπακ, όταν ρωτήθηκε για το αν η απόκτηση του Τζόρντι Άλμα τον έχει αγχώσει, εκείνος απάντησε: «Είναι καλό και για τους δύο μας που θα υπάρχει συναγωνισμός, καθώς με αυτό τον τρόπο τόσο εγώ, όσο και εκείνος θα έχουμε ρυθμό. Αυτό βοηθάει και τον προπονητή μας, ο οποίος θα έχει περισσότερες επιλογές στα πλάνα του».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, και πως έχει το ταλέντο για να αγωνιστεί μία μέρα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να παίξει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που, όπως έχει πει και ο ίδιος, το θέλει πάρα πολύ».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: