Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Όλα ανοιχτά για Βάντοζ!!

Μέχρι το βράδυ η απάντηση του Ούγγρου μέσου στον Άρη.
Όλα ανοιχτά για Βάντοζ
Ο Κρίστιαν Βάντοζ αναχωρεί σήμερα το πρωί για την Ουγγαρία, έχοντας ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τη διοίκηση του Άρη.
Ο 27χρονος μέσος θα δώσει την απάντησή του στους "κίτρινους" μέχρι το βράδυ της Παρασκευής με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά…
Ο Βάντοζ ήρθε χθες στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο πήγε στα γραφεία της Αλκμήνης όπου συναντήθηκε με τον Αντώνη Ζαμπέτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Μιλήσανε για το οικονομικό μέρος της πιθανής συνεργασίας τους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία. Ωστόσο, το οικονομικό δεν ήταν το μοναδικό μέλημα του διεθνούς Ούγγρου μέσου. Αφού ξεναγήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», ήθελε να γνωρίσει την ομάδα και να δει τις βοηθητικές εγκαταστάσεις. Όπως και έγινε το απόγευμα, ενώ το βράδυ η διοίκηση του παρέθεσε γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο.
Ο Βάντοζ έδειξε να είναι ικανοποιημένος με αυτά που άκουσε και είδε. Δεν έκρυψε μάλιστα, στις συνομιλίες του με τους ανθρώπους του ΑΡΗ ότι είχε αρκετές επιφυλάξεις πριν έρθει λόγω της γενικότερη κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, έδειξε ικανοποιημένος και ζήτησε να απαντήσει το σαββατοκύριακο.
Όμως, ο Αντώνης Ζαμπέτας του ζήτησε να απαντήσει μέχρι σήμερα (Παρασκευή) το βράδυ, γιατί ο ΑΡΗΣ πιέζεται χρονικά να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του. Στον ΑΡΗ είναι αισιόδοξοι, αλλά συγκρατημένα. Θα περιμένουν μέχρι απόψε την απάντηση του Βάντοζ με την ελπίδα ότι θα πει το «ναι», γιατί είναι πραγματικά μία περίπτωση που μπορεί να δώσει ποιότητα στο ρόστερ και να βοηθήσει ουσιαστικά τον ΑΡΗ τη νέα σεζόν…
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: