Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

«Πινοσέτ των παραγόντων ο Θεοδωρίδης»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πέτρου Θεοδωρίδη εξαπέλυσαν οι φίλοι του Ηρακλή, με αφορμή την αρνητική του στάση για την επιστροφή του «Γηραιού» στη Football League.
Η «Αυτόνομη Θύρα 10» με ανακοίνωση που εξέδωσε καταφέρεται εναντίον του μεγαλομετόχου του Πανσερραϊκού, ο οποίος έχει διατελέσει 18 χρόνια πρόεδρος στον Ηρακλή, χαρακτηρίζοντάς τον Πινοσέτ των παραγόντων. Του καταλογίζει ότι δεν θέλει την ομάδα τους στη Football League, επηρεάζοντας κι άλλους στη ΓΣ της Ένωσης που διεξάγεται με το θέμα της επιστροφής των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τις τελευταίες μέρες ο επί 18 χρόνια!!! πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ μας, ο Πινοσέτ των παραγόντων, ο καταστροφέας των ονείρων τόσων χιλιάδων οπαδών του συλλόγου, αυτός που χάριζε κύπελλα στις ευνοούμενες ομάδες του κόμματος του, αυτός που προσπάθησε όσο λίγοι να διώξει το κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ από το γήπεδο ώστε να μετατρέψει την αγάπη μας σε μια βιοτεχνία (ούτε καν βιομηχανία) παραγωγής ταλέντων, αυτός λοιπόν έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία επηρεασμού των προέδρων της "Football league" ώστε να ψηφίσουν αρνητικά στην επικείμενη ψηφοφορία της ΕΠΑΕ. Έχει βρει πρόσφορο έδαφος ανάμεσα στους προέδρους κυρίως των ομάδων της βορείου Ελλάδος (δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση) και συνεχίζει τις μηχανορραφίες με στόχο να μη βρεθεί αντιμέτωπος στη Β' εθνική με τον ΗΡΑΚΛΗ!!!
Δε ξέρουμε αν τελικά φέτος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα μας εντός αγωνιστικών χώρων, για μας είναι το τελευταίο που απασχολεί. Ας είναι βέβαιος όμως ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ και μάλιστα πιο σύντομα από όσο φαντάζεται.
Οι μέρες του '99 επιστρέφουν και τα "ξωτικά" του ΗΡΑΚΛΗ ακόμα σε χαιρετούν!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: