Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

"Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για τον τίτλο"!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, έσπευσε να χαρακτηρίσει ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
"Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για τον τίτλο"!
«Το έλεγα και την περασμένη εβδομάδα ότι η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Παίζει επί 20 χρόνια γι' αυτό το σκοπό. Εμείς τα καταφέραμε πέρυσι, αλλά η ιστορία δεν αλλάζει σε ένα χρόνο με μια επιτυχία. Γι' αυτό θεωρώ ότι η αντίπαλος μας έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, τώρα μάλιστα που απέκτησε και τον Φαν Πέρσι, που ήταν ο καλύτερος επιθετικός της περσινής περιόδου», ήταν η δήλωση του Ιταλού προπονητή.
Ο Μαντσίνι αρέσκεται σε χαμηλούς τόνους, ενώ προτιμάει να φορτώνει το ρόλο του φαβορί στους αντιπάλους του, όπως έκανε πέρυσι όταν η ομάδα του βρέθηκε οκτώ πόντους μακριά από την κορυφή. «Το πρωτάθλημα τελείωσε. Το πήρε η Γιουνάιτεντ» είχε πει τότε, αλλά η ομάδα του τον διέψευσε στο φινάλε.
Ηταν φυσικό πάντως να τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι γιατί δεν μπήκε η Σίτι στη διεκδίκηση του Φαν Πέρσι. «Εχουμε τέσσερις στράικερ. Δεν χρειαζόμασταν άλλο» ήταν η απάντησή του, ενώ τόνισε ότι δεν περίμενε να φύγει ο Ολλανδός επιθετικός από την Αρσεναλ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: