Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Θετικά... μηνύματα από Βαντόζ!!

Θετικά... μηνύματα από Βαντόζ
Την απάντηση του Κρίστιαν Βαντόζ περιμένουν πιθανότατα την Παρασκευή οι ιθύνοντες του Άρη στην πρόταση που του έχουν κάνει για συνεργασία. Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο παίκτης τόσο από την προσέγγιση των Θεσσαλονικιών, όσο και από τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο του Ρυσίου, όπου ξεναγήθηκε την Πέμπτη.

Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι άνθρωποι των «κιτρίνων» και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο «ναι». Ο Βαντόζ πέρασε όλη τη μέρα του δίπλα στον Άρη. Αρχικά, αφίχθη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση του συλλόγου.

Εντυπωσιασμένος φαίνεται να έμεινε από τις εγκαταστάσεις, αλλά και το πλάνο που του ανέλυσαν οι άνθρωποι του Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν ένα ακόμα… συν προκειμένου να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Ούγγρου. Ο τελευταίος δεν «διψά» για χρήματα, κάτι που δεδομένα ο Άρης δεν μπορεί να του προσφέρει.

Τις ερχόμενες ώρες οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, ώστε να βρεθεί οριστικά η «χρυσή τομή» και να «πέσουν» οι υπογραφές. Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι άκρως θετικό και ο… γάμος δείχνει να πλησιάζει, ωστόσο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα δοθούν την Παρασκευή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: