Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Βουγίδης: «Super League και ΕΠΟ πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους»

Ο νομικός εκπρόσωπος της Football League Αντώνης Βουγίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Super League και η ΕΠΟ πρέπει να πάρουν αποφάσεις για Ηρακλή, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου.

Για το που πρέπει να παίζουν Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου:

«Άποψή μου είναι ότι οι θέσεις των ομάδων αυτών είναι στη Super League και εκεί πρέπει να αγωνίζονται τη νέα χρονιά. Υποβιβάστηκαν επειδή δεν πήραν άδεια και όχι για αγωνιστικούς λόγους».

Για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει η Super League:

«Η Super League πρέπει να συμφωνήσει δεν μπορεί να αποφασίσει μόνο η Football League. Πρέπει άμεσα η Super League να πάρει την απόφασή της γιατί οι αγώνες είναι πολλοί στην Football League και όσο δεν βγαίνει η απόφαση τόσο καθυστερούμε».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στις μικρότερες κατηγορίες:

«Η Super League μιλάει για έσοδα ενώ στην κατηγορία μας οι ομάδες παίρνουν 150.000 μόνο και δεν βγαίνουν οι προϋπολογισμοί των ομάδων. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να κοιτάξει και τις άλλες ομάδες, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Η πολιτεία και ο ΟΠΑΠ πρέπει να ενισχύσουν τις ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες, η Super League θα πρέπει να κοιτάξει λίγο προς τα κάτω και όχι μόνο τα δικά της προβλήματα».

Για το πότε θα ασχοληθούν με το θέμα των ομάδων:

«Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούν με το θέμα γιατί δεν είναι μόνο δικό μας το θέμα αλλά και της ΕΠΟ και της Super League».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πως είναι δυνατόν να ξεκινάει ένα πρωτάθλημα ενώ δεν έχουν πάρει άδεια όλες οι ομάδες:

«Αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι πώς θα ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα χωρίς να έχουν πάρει άδεια όλες οι ομάδες. Όταν ο απλός πολίτης δοκιμάζεται πρέπει όλοι και στο ποδόσφαιρο να δείχνουμε σοβαρότητα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: