Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Θα το δούμε κι αυτό στην ΑΕΚ;

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην έχουν μαντήλι για να κλάψουν, αλλά Έλληνας επιχειρηματίας από το εξωτερικό θέλει να πληρώσει για να γίνουν οι μεταγραφές των Γιαννιώτα και Μητρόπουλου!
Θα το δούμε κι αυτό στην ΑΕΚ;
Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, οι συνεργάτες του Θωμά Μαύρου είχαν και την Πέμπτη επικοινωνία με τον επιχειρηματία κ.Φωτίου από την Ελβετία για το θέμα της βοήθειας του στις μεταγραφές.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο επιχειρηματίας είναι έτοιμος να πληρώσεις τις 150.000 ευρώ για να φέρει τον Γιαννιώτα από τον Άρη και τις 100.000 ευρώ για να φέρει τον Μητρόπουλο από τον Παναιτωλικό, πληρώνοντας τις ρήτρες τους.
Οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά και σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις. Οι συζητήσεις μέχρι στιγμής για το θέμα του ποσοστού που θα έχει από την μεταπώληση τους είναι ανοιχτό...
Ο κ.Φωτίου θέλει 70-30% από μεταπώληση και η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει 50-50%. Το θέμα αναμένεται να ξεπεραστεί τις επόμενες ημέρες και στόχος είναι οι δύο παίκτες να τεθούν στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου την επόμενη εβδομάδα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: