Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο Λόρενς παίζει, ο Ματέους δύσκολα!!

Οι Ματέους και Λόρενς μπαίνουν κανονικά από σήμερα στο πρόγραμμα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ, μετά την μόνιμη εγκατάστασή τους στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να είναι έτοιμοι για τους αγώνες με τη Ραπίντ.
Ο Λόρενς παίζει, ο Ματέους δύσκολα
Εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα, την Πέμπτη στην Τούμπα, είναι ο Λόρενς. Ο παίκτης ήρθε πανέτοιμος στη Θεσσαλονίκη, από πλευράς φυσικής κατάστασης, καθώς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας της Πόρτσμουθ. Η ετοιμότητα του Λόρενς φάνηκε και στο φιλικό με την Ξάνθη, γεγονός που ικανοποίησε τον Δώνη και πλέον η προσοχή στρέφεται στην προσαρμογή του παίκτη στον τομέα της τακτικής.
Ο Βιβιάν, ξεκίνησε προετοιμασία με τη Ναντ, όμως το τελευταίο εικοσαήμερο πριν τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ακολουθούσε ένα ατομικό πρόγραμμα και έχει μείνει πίσω στη φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Ραπίντ, παρά στο πρώτο ματς.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: