Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Επενδυτές-εφοπλιστές για ΑΕΚ!!

Η συμφωνία ανάμεσα σε τρεις εφοπλιστές και τον ξένο επενδυτή, που ήταν σε εξέλιξη, φέρεται να ολοκληρώθηκε και πριν από λίγα λεπτά έφτασε στην ΠΑΕ ΑΕΚ ένα έγγραφο, με το οποίο οι υποψήφιοι επενδυτές εκφράζουν με τον πλέον επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην ομάδα!
Επενδυτές-εφοπλιστές για ΑΕΚ!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο έγγραφο παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι ο Δημήτρης Βιντιάδης (γιός του εφοπλιστή Βασίλη Βιντιάδη) και επενδυτική τράπεζα με έδρα το Λονδίνο, η οποία στο παρελθόν είχε εκφράσει ενδιαφέρον να εμπλακεί στα μετοχικά μεγάλης αγγλικής ομάδας.
Με το εν λόγω έγγραφο, ο εφοπλιστής και η τράπεζα γνωστοποιούν στην ΑΕΚ ότι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα και ζητούν έγγραφη άδεια προκειμένου να προχωρήσουν σε οικονομικό και νομικό έλεγχο στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία...
Έπειτα από την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ για την Τετάρτη, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του συμβουλίου για τις εξελίξεις και να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ξεκινήσει άμεσα ο έλεγχος, στόχος των υποψήφιων επενδυτών είναι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου (και το αργότερο μέχρι το τέλος του) να έχει περάσει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στα χέρια τους περισσότερο από το 51% των μετοχών της ΠΑΕ.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: