Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Κασελάκης, ο 9ος!!

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει τη νέα σεζόν ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο 22χρονος φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία τους «πράσινους» και θα αποτελέσει την ένατη φετινή μεταγραφή της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.
Κασελάκης, ο 9ος!
Ο Έλληνας φόργουορντ (2,01, 22χρ), ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού από τη δεύτερη μέρα με σκοπό να βοηθήσει αλλά και να βοηθηθεί μέχρι να βρει ομάδα, έπεισε τον Αργύρη Πεδουλάκη πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και έτσι υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Κασελάκης, ο οποίος θα αποτελέσει την ένατη φετινή μεταγραφή των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, προορίζεται για 13ος παίκτης.
Στο «τριφύλλι» θέλοντας να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και βλέποντας πως οι λύσεις στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες, καταφεύγουν σε απόκτηση όχι πρωτοκλασσάτων αθλητών με τον ύψους 2,01 φόργουορντ να προορίζεται για συμπληρωματικό ρόλο. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε μια γεμάτη σεζόν πέρσι με τον Ηλυσιακό και σε 24 ματς είχε 7,1 πόντους μέσο όρο και 3,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: