Παίκτης του ΟΦΗ είναι κι επίσημα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αφού οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον νεαρό μεσοεπιθετικό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οριστική είναι πλέον η ανατροπή του σκηνικού στην περίπτωση του 24χρονου άσου, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου μέχρι το 2015, φορώντας ωστόσο την φανέλα των Ομιλιτών.
Λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο «Κούτσια» εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους», δηλώνοντας πως όλοι οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
«Ύστερα από αρκετό καιρό και μια επίπονη διαδικασία για μένα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Επέλεξα τον ΟΦΗ και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτό. Με την βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Μάνθο Πουλινάκη η παρουσία και η επιμονή του οποίου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξω τον ΟΦΗ», ήταν τα λόγια του Κουτσιανικούλη.


πηγή: gazzetta.gr