Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μίνης: «Δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο πρώην αθλητικός δικαστής, Νίκος Μίνης, αναφέρθηκε στο αν επιτρέπεται η συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχουν πάρει άδεια από την ΕΕΑ, αλλά και στην υποψηφιότητα Σαρρή στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το πώς σχεδιάζουν ΑΕΚ και ΟΦΗ να δώσουν το παρών στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα: «Έχουμε κατ? επανάληψη τους αθλητικούς νόμους να εφαρμόζονται όταν κάποιοι τους θέλουν. Η δική μου άποψη είναι ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ΕΕΑ θα πρέπει να εφαρμόσει όλες τις διατάξεις. Από τη στιγμή που κάποια ΠΑΕ δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα θα πρέπει να της απαγορευθεί η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα», και πρόσθεσε:

«Εάν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα με τις ΠΑΕ να συμμετέχουν χαριστικώς. Αν θέλει να βοηθήσουν οι φορείς θα πρέπει να αναβληθεί το πρωτάθλημα».

Στον επίλογό του αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα Σαρρή για την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει πρόεδρος της ΚΕΔ: «Δεν μπορεί να παραμένει πρόεδρος της ΚΕΔ από τη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Θα έπρεπε να παραιτηθεί. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τους ισχυρούς ίσως του βολεύει η κατάσταση που επικρατεί, αλλά οι μικρότεροι τι κάνουν;».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: