Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Για τα λεφτά θα τα κάνουν όλα!!

Ο αρχηγός της Μάλαγα, Γουέλινγκτον μίλησε για την επιτακτική ανάγκη πρόκρισης σε βάρος του Παναθηναϊκού προκειμένου να πέσει το παραδάκι από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Για τα λεφτά θα τα κάνουν όλα
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γουέλιγκτον στην εφημερίδα "Goal:
Για την κατάσταση στη Μάλαγα: "Περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές, στιγμές αμφιβολίας για το τι θα συνέβαινε με τον σύλλογο. Τώρα το κλίμα είναι καλύτερο, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και το γεγονός πως έχουμε αρχίσει να αγωνιζόμαστε βοηθάει. Νομίζω, όμως, πως σύντομα η κατάσταση θα εξομαλυνθεί".
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Για τους περισσότερους από εμάς είναι η πρώτη φορά που θα λάβουμε μέρος στη διοργάνωση και υπάρχει όρεξη να προκριθούμε και να χαρούμε τη συμμετοχή μας. Πέραν του αγωνιστικού και ό,τι σημαίνει η πιθανότητα να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ξεχνάμε πως είναι και η δική μας ευκαιρία για να βοηθήσουμε τον σύλλογο. Αν περάσουμε, η ομάδα θα πάρει χρήματα και θα έχουμε βάλει και εμείς το χέρι μας για να ξεπληρώσει η Μάλαγα τα χρέη της".
Για τις αποχωρήσεις των Καθόρλα και Ροντόν: "Ο Καθόρλα και ο Ροντόν είναι τρομερές απώλειες γιατί πρόκειται για πολύ σημαντικούς παίκτες. Και τώρα που θα συμμετέχουμε σε 3 διοργανώσεις είναι δεδομένο πως για να τις αντιμετωπίσουμε με σωστό τρόπο πρέπει να κάνουμε μεταγραφές. Γνωρίζουμε, πάντως, πως έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Διατηρούμε ένα πολύ καλό επίπεδο στο ρόστερ μας και έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή".
Για αυτά που τους έχει πει ο Πελεγκρίνι για τον Παναθηναϊκό: "Μέχρι στιγμής όχι πολλά, αλλά ήταν απίθανο να σκεφτόμασταν μοναχά το ματς με τη Θέλτα όταν πλησίαζε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση. Άλλωστε, δεν χρειαζόταν να μας μιλήσει και πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μεγάλη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο και είμαστε ο εαυτό μας, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε".
Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Θα έχω να λέω πως ήμουν από τους τυχερούς που είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουμε μαζί του. Μεγάλος προπονητής και τον θαυμάζω για όσα έχει πετύχει και όσα έχει κερδίσει στη καριέρα του. Το έκανα προτού έρθει στη Μάλαγα. Τον γνώριζα από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας,. Έπαιζα στην Πεναφιέλ και εκείνος προπονούσε την Μπράγκα".
Για τον λόγο που έφυγε από τη Μάλαγα ο Πορτογάλος τεχνικός: "Έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ήταν νέο πρότζεκτ, πολλοί νέοι παίκτες. Τα αποτελέσματα δεν τον βοήθησαν και δεν υπήρχε υπομονή. Άλλωστε, είναι πιο εύκολο να αλλάξεις προπονητή παρά παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: