Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο... αργοπορημένος τεμπέλης στη Μπαρτσελόνα (pics)

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail, ο Αρσέν Βενγκέρ είχε αποφασίσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την πώληση του Άλεξ Σονγκ, λόγω της στάσης του τελευταίου στην προετοιμασία της Άρσεναλ. Έτσι, αν ισχύει η συγκεκριμένη εκδοχή, οι «κανονιέρηδες» καρπώθηκαν 19 εκ. ευρώ για έναν παίκτη που δεν υπολόγιζαν για τη φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως σχεδόν σε όλες τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας ο Καμερουνέζος μέσος αργοπορούσε συστηματικά, ενώ έδειχνε ράθυμος σε όλες τις εντολές του Αλσατού τεχνικού. Ο λόγος από ό,τι φαίνεται ήταν η συμπεριφορά των Λονδρέζων για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, καθώς θεωρούσε πως θα έπρεπε να είναι στους πιο ακριβοπληρωμένους με βάση την παρουσία του τον τελευταίο χρόνο.

Τελικά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, όμως αυτό δεν τον πτοεί πλέον αφού θα αμείβεται με 70.000 λίρες την εβδομάδα (!) όντας κάτοικος Βαρκελώνης πλέον. Το πρωί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτή τη μετακίνηση με φόντο το σήμα της Μπαρτσελόνα. Με το ποσό που θα βάλει στον προσωπικό του λογαριασμό είναι σχεδόν σίγουρο πως ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα 26 αδέρφια του δεν θα αντιμετωπίσουν βιοποριστικό πρόβλημα!

Φωτογραφικό Υλικό





πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: