Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"Το νου μας στον κοντό"

Τον Μπουανανότε φοβούνται πιο πολύ στον Παναθηναϊκό.
"Το νου μας στον κοντό"
Ο σκάουτ του "τριφυλλιού", Περικλής Παπαπαναγής μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ 100.3", δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τη Θέλτα: "Η Μάλαγα δεν δικαιούταν τη νίκη. Είναι ομάδα με επιθετικές αρετές, της αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια της, αλλά έδειξε και προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της και στις μεταβάσεις της, που είναι αργές. Δεν παύει να είναι φαβορί. Αν και νομίζω, προσωπική εκτίμηση, ότι το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι ακόμη πιο δύσκολο".
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του, έχουν πειστεί και οι παίκτες γι΄ αυτό. Η Μάλαγα δεν νομίζω ότι θα κάνει πολλές αλλαγές και σίγουρα θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ισως να παίξει βασικός ο Μπουανανότε.
Ο Ντούντα δεν νομίζω και ο Ελισέου προερχόταν από τραυματισμό, χθες τον δοκίμασε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δεν έχει σχέση η ομάδα με την περυσινή, έχουν λιγότερους παίκτες, 14-16 ποιοτικούς, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ισπανική ομάδα, καλύτερο ρόστερ, καλύτερο πρωτάθλημα".
Για την εικόνα της Μάλαγα: "Πρώτη φορά την είδα ζωντανά, είχαμε δει τα DVD από τα φιλικά με τον Ολυμπιακό και την Εβερτον. Χθες (σ.σ προχθές) έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της. Δεν διέφερε κατά πολύ απ’ αυτό που περίμενα".
Για το αν η Μάλαγα παίξει όπως με τη Θέλτα: "Δεν ξέρω αν ήταν τεστ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό".
Για τον Μπουανανότε: "Ο Μπουανανότε εφέτος άρχισε να παίζει βασικός, ίσως είναι στην ενδεκάδα εναντίον του Παναθηναϊκού, μάλλον στη θέση του Πορτίγιο. Είναι βραχύσωμος, θρασύς, επικίνδυνος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: