Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Υπάρχει θέμα με Τζιμάκο!!

Ο Πλατανιάς είναι στη ...μέση μίας σπουδαίας μεταγραφής, καθώς η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην άσο και συμπαίκτη του Σισέ στης Λίβερπουλ, Τζίμι Τραορέ.
Υπάρχει θέμα με Τζιμάκο!
Όπως φαίνεται οι ομάδες της Κρήτης βρίσκονται σε μεταγραφικό οργασμό τις τελευταίες μέρες. Μετά την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον ΟΦΗ, ο Πλατανιάς ετοιμάζει τη δική του "αντεπίθεση".
Οι άνθρωποι του Πλατανιά είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τον 32χρονο άσο Τζίμι Τραορέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ, με την οποία αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια την περσινή σεζόν, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr λοιπόν, ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα και τον Πλατανιά μόνο όταν επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και όχι για να διαπραγματευτεί από κοντά.
 
Οι συζητήσεις όπως μάθαμε είναι κάπου στη ...μέση, οπότε όπως καταλαβαίνετε όλα μπορούν να ανατραπούν, είτε θετικά είτε αρνητικά, μέσα στο επόμενο διάστημα.
 
Ο Πλατανιάς, λοιπόν, κρατά στα χέρια του μισό ...Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο Τραορέ έχει κατακτήσει τον κορυφαίο διασυλλογικό τίτλο στην Ευρώπη με τη Λίβερπουλ, έχοντας ως συμπαίκτη τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: