Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Γούναρης: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι με την Ραπίντ»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούναρης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ του Δώνη αλλά και το παιχνίδι με την Ραπίντ.

Αρχικά αναφέρθηκε στα παιχνίδια που είχε αντιμετωπίσει ο ίδιος στην Ραπίντ:

«Πήραμε καλό αποτέλεσμα στη Βιέννη και πιστέψαμε πως η ρεβάνς θα είναι εύκολη. Η Ραπίντ ήταν μια πολύ καλή ομάδα τότε και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Τούμπα αλλά το 2-2 ήταν οδυνηρό σκορ για εμάς».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ από κοντά με πολύ προσοχή. Ο Δώνης είναι ένας ανερχόμενος προπονητής, είναι και Βορειοελλαδίτης και γνωρίζει και ο ίδιος πως ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη ομάδα και πως όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή αρχή, δεν έχει σχέση αν ήταν εύκολη η ομάδα, μπορεί ο ΠΑΟΚ με την εμφάνιση του να έκανε εύκολα τα παιχνίδια και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τον Σαββίδη:

«Ο Σαββίδης θα δώσει οικονομική στήριξη στην ομάδα και αυτό θα ήταν καλό να συνδυαστεί με μια καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά και στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που βρέθηκε ο Σαββίδης μπροστά του, θα τον κάνει παντοδύναμο. Ο Ιβάν θέλει στηρίξει από σοβαρούς ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα. Είναι σαν τον Αμπράμοβιτς που πήγε στην Τσέλσι. Όταν δεν ξέρεις καλά το αντικείμενο σε μια δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας και το ποδόσφαιρο έχεις λόγο να κινήσε προσεκτικά. Τα λεφτά να πιάσουν τόπο με σωστές και προσεκτικές κινήσεις. Με τον Σαββίδη πιστεύω ότιο ΠΑΟΚ θα γράψει μια νέα χρυσή σελίδα».

Για τον Δώνη:

«Η πείρα μου, των δώδεκα χρόνων που έχω φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, λέει ότι θέλει προπονητή με σκληρή δουλειά που θα χτυπάει το χέρι στο τραπέζι. Μου αρέσει ο Δώνης που λέει ότι θέλει τον ΠΑΟΚ με τίτλους, δεν νοείται να μην πάρει πρωτάθλημα ή κύπελλο. Αν δεν το πιστέψει ο προπονητής πως θα το πιστέψουν οι παίκτες».

Τέλος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ραπίντ:

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, πρέπει να έχει τέλεια αυτοσυγκέντρωση και να μην κάνει εύκολα λάθη. Δεν υπάρχουν φαβορί θα πρέπει να κάνει πολλές τελικές ώστε να βάλει γκολ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: