Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Από φιάσκο σε φιάσκο!!

Θέλαμε να ξέραμε, πάντως, αν η ΑΕΚ έχει όντως τεχνικό διευθυντή. Έναν άνθρωπο που να μπορεί να διαπραγματεύεται και να κλείνει τις μεταγραφές, δηλαδή. Γιατί νομίζουμε ότι μάλλον δεν έχει.
Από φιάσκο σε φιάσκο!
Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα πράγματα. Και θα μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ό,τι μεταγραφή ανέλαβε ο Βασίλης Τσιάρτας οδηγήθηκε πρώτα σε σήριαλ και μετά σε ναυάγιο.
Πρώτα είχαμε τον Τσουκαλά. Κλεισμένο τον είχαμε στην ΑΕΚ, αλλά ο παίκτης μόλις έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μετά είχαμε τον Ιωαννίδη. Κι αυτός τελειωμένη μεταγραφή θεωρούνταν. Αλλά ο παίκτης βγήκε ξαφνικά και είπε ότι μένει στον Παναθηναϊκό παρόλο που δεν τον υπολογίζουν. Προτίμησε, δηλαδή, την εξέδρα από το να είναι βασικός στην ΑΕΚ.
Και το κερασάκι έρχεται με τον Κουτσιανικούλη. Ο παίκτης υποτίθεται ότι είχε προφορική συμφωνία με την Ένωση, αλλά στα Σπάτα για να βάλει τις υπογραφές δεν πήγε ποτέ, αφού προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.
Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Τσιάρτας λέγεται ότι καταβάλει καθημερινά ...υπεράνθρωπες προσπάθειες για να φέρει στην ομάδα κάποιο ταλέντο από την Ισπανία, την αγορά της οποίας παίζει στα δάχτυλα. Τέλη Αυγούστου φτάνουμε, πάντως, και παίκτης από την Ισπανία δεν έχει σκάσει ακόμα μύτη. Και ούτε πρόκειται, όπως πάει το πράγμα.
Και πώς να μη βγαίνει, λοιπόν, μετά ο Βαγγέλης Βλάχος να λέει ότι δεν του κάνουν μεταγραφές και ότι το ρόστερ είναι άδειο; Έχει τελικά τα δίκια του ο άνθρωπος…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: