Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μπιμπισίδης: «Χρειάζονται δύο προσθήκες»

Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σεντρα» για το τι περιμένει από τον φετινό Άρη, αλλά και τις εντυπώσεις που του άφησε η ομάδα από το χθεσινό φιλικό με τη Ρόμα.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα που έχει για την ομάδα: «Η εικόνα της ομάδας δεν είχε μεγάλες διαφορές από τα προηγούμενα φιλικά. Τα μειονεκτήματα βρίσκονται στο θέμα της δημιουργίας και της εκτέλεσης. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο αμυντικό κομμάτι. Αλλά το πράγματα που πρέπει να βελτιωθεί είναι το γκολ, γιατί δεν μπορούν να γίνουν εύκολα ευκαιρίες. Πρέπει αν αποκτηθούν έτοιμοι ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά, για να λυθεί το πρόβλημα. Όλα τα παιδιά προσπαθούν και είναι ευκαιρία για αυτούς, όπως έγινε και με εμάς παλιότερα. Θα πρέπει να βελτιωθούν και να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα. Το τεχνικό τιμ επίσης προσπαθεί για να δείξει η ομάδα μια καλή εικόνα στο πρωτάθλημα».

Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο Άρης: «Το μήνυμα είναι ότι ο Άρης θέλει μεταγραφές. Ο περιορισμός με τους κάτω των 24 δεσμεύει την ομάδα. Περιμένουμε τον Πουλίδο να δώσει εμπειρία και θέλουμε άλλους δύο παίκτες έναν μεσοεπιεθετικά και ένα σέντερ φορ. Τα παιδιά θα πρέπει να αποκτήσουν μεγαλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι. Χθες φάνηκε σε ένα σημείο ότι αφιερώθηκαν μόνο στα αμυντικό κομμάτι».

Για τη φετινή σεζόν: «Η φετινή χρονιά είναι μεταβατική για να περάσουμε στα επίπεδα που θέλει όλος κόσμος. Είναι η πιο νεαρή ομάδα στο πρωτάθλημα και πρέπει να στηριχθεί από όλους μας για να έχεις στο τέλος επιτυχία η προσπάθεια, Αλλά χρειάζονται και κάποιες άλλες προσθήκες».

Στον επίλογό του αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες: «Η πόρτα της ανδρικής ομάδας είναι ανοικτή για όλα τα παιδιά και το έχει δείξει αυτό ο Μάκης Κατσαβάκης. Αν αξίζουν κάποια παιδιά από την Κ20 θα τα καταφέρουν».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: