Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κασίγιας: « Στο μυαλό μας η νίκη στη Βαρκελώνη»

Ενδιαφέρουσα εβδομάδα έχει ξεκινήσει στην Ισπανία, αφού την Πέμπτη (23.30) θα διεξαχθεί το πρώτο "el clasico" της φετινής περιόδου, για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Και μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να μην ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο στο πρωτάθλημα (1-1 με την Βαλένθια), ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας Ίκερ Κασίγιας, έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του: "Όπως και πέρυσι αντιμετωπίζουμε την Μπαρτσελόνα ακόμη μία φορά. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς πάμε στη Βαρκελώνη για να πάρουμε τη νίκη".

Ενώ σχετικά την ισοπαλία με τις νυχτερίδες, αλλά και την φάση του τραυματισμού του ίδιου και του Πέπε δήλωσε: "Αξίζαμε κάτι περισσότερο από τη ισοπαλία, καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς δεν ήταν ένα καλό ξεκίνημα για εμάς. Την φάση με τον Πέπε δεν την θυμάμαι σχεδόν καθόλου. Θυμάμαι ότι συγκρούστηκα μαζί του, αλλά από εκεί και πέρα έχω ένα κενό".

Οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν κατά λάθος στον αγώνα της Κυριακής, όταν ο τερματοφύλακας της βασίλισσας πήγε να μπλοκάρει την μπάλα, με τον Πέπε να προσπαθεί να απομακρύνει. Οι δυο τους βρέθηκαν στο έδαφος. Ο Πορτογάλος αμυντικός τραυματίστηκε στο κεφάλι, αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ πέρασε όλη τη νύχτα σε νοσοκομείο της Μαδρίτης για προληπτικούς λόγους.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: