Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δυνατά για Τζόνσον η Σάντερλαντ!!

Ο ανταγωνισμός στη Σίτι έχει γίνει τεράστιος ειδικά στην επιθετική γραμμή και για το λόγο αυτό, αυτός που θα πληρώσει το... μάρμαρο θα είναι ο Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος παραχωρείται.

Ο Άγγλος διεθνής έχει ήδη εξετάσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Έτιχαντ με την Τότεναμ και την Έβερτον να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Βέβαια η νέα ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι η Σάντερλαντ η οποία μάλιστα κατέθεσε και επίσημη πρόταση στη Σίτι ύψους 10 εκ. λιρών, που είναι η μεγαλύτερη ως τώρα. Με αυτόν τον τρόπο πήρε το προβάδισμα στην άτυπη αυτή κούρσα, όμως μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Οι «σίτιζενς» από την άλλη, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Σινκλέρ της Σουόνσι, καταθέτοντας 8 εκ. λίρες στους Ουαλούς, ωστόσο οι «κύκνοι» δεν έχουν απαντήσει ακόμη.

Ο Μαντσίνι πάντως ρωτήθηκε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Σαουθάμπτον για το μέλλον του Τζόνσον τονίζοντας πως είναι δικαίωμα του παίκτη να θέλει να αποχωρήσει, αφού στην ηλικία που βρίσκεται είναι λογικό να θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι να κάθεται στον πάγκο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: