Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"Σταντ μπάι" ο Κάστσελαν!!

Σε περίπτωση που τελικά απαντήσει αρνητικά ο Βάντος στον Άρη, τότε θα προκριθεί η περίπτωση του Μαυροβούνιου μέσου.
"Σταντ μπάι" ο Κάστσελαν
Η διοίκηση της ομάδας μίλησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τα βρήκε μαζί της στο οικονομικό, απλά δεν ενεργοποιεί τη συμφωνία καθώς περιμένει μέχρι και σήμερα τον πρώην παίκτη της Ναϊμέγκεν.
O Κρίστιαν Βάντος δεν έχει απαντήσει ακόμα στον ΑΡΗ. Έτσι λοιπόν, επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, οι "κίτρινοι" επιθυμούν να έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση του Ούγγρου. Γι αυτό τον λόγο έχουν στο...περίμενε  τον Μλάντεν Κάστσελαν . Όπως σας έχει ενημερώσει το AllAbouAris από τις 27 Ιουλίου, ο Μαυροβούνιος είναι ένα όνομα που απασχολεί τον Μάκη Κατσαβάκη και βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του.

Η διοίκηση της ομάδας μίλησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τα βρήκε μαζί της στο οικονομικό, απλά δεν ενεργοποιεί τη συμφωνία καθώς περιμένει μέχρι και σήμερα την απάντηση του 27χρονου πρώην παίκτη της Ναϊμέγκεν.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάστσελαν είναι ένα καθαρό «6αρι», με πλούσιες παραστάσεις στο πολωνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα για τον ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι του ΑΡΗ ρώτησαν και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος τον είχε υπό τις οδηγίες του στη Γιαγκελόνια. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας, είπε καλά λόγια, πράγμα που ενίσχυσε την ήδη καλή άποψη που υπήρχε για τον 29χρονό μέσο.
πηγή:allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: