Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αισιοδοξία για Κατίδη-Γιαννιώτα!!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Άλκη Φωτίου. Το κλίμα που υπάρχει είναι αρκετά θετικό και όλα δείχνουν ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες τις αμέσως επόμενες μέρες (ή και ώρες) να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ομογενή από την Ελβετία με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, για την αγορά από την πλευρά του επιχειρηματία των Κατίδη και Γιαννιώτα του Άρη για λογαριασμό της Ένωσης.
Αισιοδοξία για Κατίδη-Γιαννιώτα
Όταν ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές (αυτό που απομένει να «κλειδώσει» είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει ο Φωτίου για τους δύο παίκτες), θα μπουν στο τελικό στάδιο και οι επαφές της ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν, βέβαια, ότι κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και η διάθεση που δείχνουν είναι θετική.
Και αυτό αποτελεί είδηση όσον αφορά την περίπτωση του Κατίδη, καθώς το τελευταίο διάστημα ο παίκτης έδειχνε να προτιμά τη λύση του εξωτερικού, όμως πλέον φαίνεται να έχει αλλάξει στάση. Οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση των δύο ποδοσφαιριστών.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: