Ραντεβού με την πλευρά του Γιάννη Γιαννιώτα θα έχουν εντός της εβδομάδας στον Άρη, αφού θέλουν να «δέσουν» τον παίκτη με νέο τριετές συμβόλαιο, που θα έχει αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα.
Την ίδια στιγμή που το όνομα του νεαρού επιθετικού «παίζει» σε καθημερινή βάση στα ρεπορτάζ άλλων ομάδων, η πλευρά των «κιτρίνων» ξεκαθαρίζει ότι στα χέρια της δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον παίκτη. Μάλιστα πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου είναι να προσφέρει στον παίκτη νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει τριετή διάρκεια, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας.
Όσον αφορά τις αποδοχές του παίκτη, θα είναι κλιμακωτές, παίρνοντας 70.000, 100.000 και150.000 ευρώ αντίστοιχα για τα τρία χρόνια, ενώ θα έχει και κάποια μπόνους. Δεδομένο παράλληλα είναι ότι θα αυξηθεί και η ρήτρα του παίκτη, αφού αυτή την στιγμή μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να τον κάνει δικό της με μόλις 150.000 ευρώ.
Από την πλευρά του Γιαννώτα φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, θέτοντας πάντως και κάποιες προϋποθέσεις. Εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν άμεσα, αφού οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τελειώσει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ώστε να αφοσιωθεί ο παίκτης τους αποκλειστικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.


πηγή: gazzetta.gr